Jobba hos oss

ÄR DU DIPLOMERAD MASSÖR

ELLER MASSAGETERAPEUT?
Vi behöver förstärkning!


Vi söker nu en ny massör med start enligt överenskommelse. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


Vi söker främst dig som är certifierad Massör/Massageterapeut och vill arbeta minst 2 dagar/vecka på vår praktik på Östergårdsgatan 2 i Mölndal  (Siemens huset).

Förutom att du är kunnig på det vi kallar behandlande massage, alltså skaderelaterade muskelproblem, belastningsproblematik och medicinska muskulära tillstånd, ser vi gärna att du är skicklig på avslappnande massage och erfarenhet av gravidmassage. Om du även har kunskap att utföra vaxbehandlingar så är det ett plus hos oss.


Om detta stämmer in på dig så kontakta oss:

  • Du är certifierad massör/massageterapeut med eller utan f-skatt
  • Du har ett stort intresse och kunskap om kroppen och muskler.
  • Du förstår och kan behandla en kund utifrån dess specifika behov
  • Du är ansvarsfull och plikttrogen
  • Du är glad och positiv
  • Du har en hälsosam livsstil
  • Du vill utvecklas som massör


På grund av mycket kundkontakter krävs flytande svenska i tal och skrift.


Minst 2 dagar i veckan dag/kväll enligt överenskommelse.


Driver eget företag/Timanställning/Extra/Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.


På Optimal massage utgår vi från att varje människa är unik – att varje människa har sina unika behov och därmed sitt unika behandlingsbehov. Optimal massage finns på Östergårdsgatan 2 i Mölndal  (Siemenshuset) samt hos ett antal företagskunder där massage utförs ute hos kunden. Vår gedigna erfarenhet och kunskap av behandlande massage gör att vi har en stabil kundkrets. Vi har funnits sedan 2009 och just nu är vi inne i en expansiv fas, därför söker vi fler massörer/massageterapeuter.


Vi behandlar de flesta sorters problem, t.ex. värk i armar, värk i axelpartiet, domningar, musarm, tennisarm, nackproblem, ryggskott, problem mellan/under skulderbladen, ländryggssmärtor, krampande vader, etc.


Välkommen med din ansökan!


Telefon: 031-68 10 68

Email: info@optimalmassage.se