OM OSS

VI KAN MUSKLER

På Optimal Massage utgår vi från att varje människa är unik – att varje människa därmed också behöver sin egen behandlingsmetod anpassad utifrån sitt specifika behov. Vi är specialiserade på att ta hand om dina muskler på djupet och att på så sätt bland annat öka elasticiteten och blodcirkulationen i dina muskler. Vi kan hjälpa till med allmänt stressrelaterade muskel-problem och spänningar samt att lära ut enkel egenbehandling.


Hos oss erbjuds du alltid behandling med fokus på dig som individ. Våra behandlingar genomförs av certifierade massörer och/eller massageterapeuter med gedigen kunskap och erfarenhet att ta hand om dina muskler utifrån vad du behöver!


Vi erbjuder helt enkelt - Optimal Massage.


Välkommen att prova på oss!

Vi är med i Benifys förmånsportal

PERSONAL

Våra massörer är noga utvalda för att ge dig som Optimal massage kund den allra bästa behandlingen utifrån dina behov.

Linn Palm är grundare och ägare av Optimalmassage.


Linn utför Idrottsmassage, Optimal mix massage, avslappnandemassage och behandlandemassage.

 

Thomas Hanzén utför Idrottsmassage, avslappnandemassage, behandlandemassage

och laserbehandling.


Thomas är utbildad Medicinsk Massageterapeut och Laser-terapeut. Han utbildade sig till Medicinsk massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut, på Svenska Laseragenturen utbildade han sig inom laserterapi och på SISU hur man använder kinesiologitape. Han har tidigare arbetat som idrottsmassör i en fotbollsförening.

 

Intresset för muskulära problem uppstod för Thomas när han var fotbollstränare under 15 år. Thomas har en lång erfarenhet inom idrott både som aktiv och som tränare och har ett

brett idrottsintresse.

Thomas började på Optimal massage i Mars 2018.


Micael Nydèn utför djupgående rehabiliterande massage, guascha, ortopedisk massage, behandlande massage och idrottsmassage


Micael är certifierad massör med över 30 års erfarenhet. Han är auktoriserad Deep Tissue Massage Therapist, massage-terapeut, personlig tränare-rehab och är specialistutbildad i att bedömma och behandla axelont, ländryggsmärta och

kronisk nackvärk.

Micaels styrkor med den bakgrund han har, är att han kan se helheten för att skapa fysisk och psykisk balans.

”Att vara genuint med i det skapande samtalet som leder till utveckling och vara där med all min erfarenhet och kompetens är otroligt härligt.” Som terapeut jobbar Mikael efter helhetssyn. Hans uppgift är att hitta en skräddarsydd behandling för varje enskild människa.


Micael började på Optimal i Maj 2020.Lidija Ivanovska utför Gravidmassage, avslappnandemassage, behandlandemassage, vaxbehandling och Craniafacial

corrigas behandling.


Lidija är utbildad massageterapeut, kroppsterapeut, gravidmassageterapeut och corrigasterapeut. Hon utbildade sig till massageterapeut vid SISU, gravidmassageterapeut vid Behandlingsteamet John Carrier i Stockholm och på Whiola AB utbildade hon sig till Corrigasterapeut.


Lidijas stora intresse om att lära sig om människokroppen

och dess funktioner har bidragit till de utbildningar som hon gått. Lidija har arbetat med massage och friskvård sedan 2002.

Lidija började på Optimal massage i Februari 2019.Magnus Jakobsson

utför Behandlande massage, avslappnande massage och Optimal mix massage


Magnus har arbetat som massör sedan 2007 och hälsocoach sedan 2014 och trivs verkligen med yrket.
Det är intressant att hela tiden lära sig om kroppen och hjälpa andra med smärta, stelhet m.m. Magnus är född och uppväxt i Göteborg och har alltid varit fysiskt aktiv och sportat.


"Mitt mål i livet är att få jobba med coaching, massage och rehabiliterande metoder samt att använda de kunskaper jag har och även att kunna utveckla dessa. Men framför allt få jobba med människor och visa hur massage och hälsocoaching kan förbättra deras liv. "


Magnus började på Optimal i Augusti 2020.