OM OSS

VI KAN MUSKLER

På Optimal Massage utgår vi från att varje människa är unik – att varje människa därmed också behöver sin egen behandlingsmetod anpassad utifrån sitt specifika behov. Vi är specialiserade på att ta hand om dina muskler på djupet och att på så sätt bland annat öka elasticiteten och blodcirkulationen i dina muskler. Vi kan hjälpa till med allmänt stressrelaterade muskel-problem och spänningar samt att lära ut enkel egenbehandling.


Hos oss erbjuds du alltid behandling med fokus på dig som individ. Våra behandlingar genomförs av certifierade massörer och/eller massageterapeuter med gedigen kunskap och erfarenhet att ta hand om dina muskler utifrån vad du behöver!


Vi erbjuder helt enkelt - Optimal Massage.


Välkommen att prova på oss!

Vi är med i Benifys förmånsportal

PERSONAL

Våra massörer är noga utvalda för att ge dig som Optimal massage kund den allra bästa behandlingen utifrån dina behov.

Linn Palm är grundare och ägare av Optimalmassage.


Linn utför Idrottsmassage, Optimal mix massage, avslappnandemassage, behandlandemassage och ansiktsmassage.

 

Pernilla Glembo utför avslappnandemassage, behandlandemassage, käkledsbehandling,

och Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage.


Pernilla är utbildad Medicinsk Massageterapeut.

Hon utbildade sig till Medicinsk massageterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut, där hon också utbildade sig till kostrådgivare och läste fördjupad käkledsbehandling. Pernilla började på Optimal massage i februari 2023.

Micael Nydèn utför djupgående rehabiliterande massage, guascha, ortopedisk massage, behandlande massage och idrottsmassage


Micael är certifierad massör med över 30 års erfarenhet. Han är auktoriserad Deep Tissue Massage Therapist, massage-terapeut, personlig tränare-rehab och är specialistutbildad i att bedömma och behandla axelont, ländryggsmärta och

kronisk nackvärk.

Micaels styrkor med den bakgrund han har, är att han kan se helheten för att skapa fysisk och psykisk balans.

”Att vara genuint med i det skapande samtalet som leder till utveckling och vara där med all min erfarenhet och kompetens är otroligt härligt.” Som terapeut jobbar Mikael efter helhetssyn. Hans uppgift är att hitta en skräddarsydd behandling för varje enskild människa.


Micael började på Optimal i Maj 2020.Márk Bajkán Utför Behandlandemassage, Idrottsmassage, Aromaterapimassage samt avslappnandemassage.


Márk är Certifierad Massageterapeut.


"I am very passionate and motivated about massage, because as a competitive athlete, powerlifter and bodybuilder Champion, I know how important it is for a person's body and soul to be in harmony. That's why I do everything to give the best to my customers.

I'm also happy to help people with a few small tips for a healthier, fitter life."


Márk började på Optimal i Juni 2024.


Thomas Säfström utför

avslappnandemassage, behandlandemassage och Optimal mix massage.


Thomas är utbildad massör via Axelsson gymnastiska institut.


Thomas stora intresse om att lära sig om människokroppen

och dess funktioner väcktes redan...


Thomas började på Optimal massage i Februari 2021.

Magnus Jakobsson

utför Behandlande massage, avslappnande massage och Optimal mix massage


Magnus har arbetat som massör sedan 2007 och hälsocoach sedan 2014 och trivs verkligen med yrket.
Det är intressant att hela tiden lära sig om kroppen och hjälpa andra med smärta, stelhet m.m. Magnus är född och uppväxt i Göteborg och har alltid varit fysiskt aktiv och sportat.


"Mitt mål i livet är att få jobba med coaching, massage och rehabiliterande metoder samt att använda de kunskaper jag har och även att kunna utveckla dessa. Men framför allt få jobba med människor och visa hur massage och hälsocoaching kan förbättra deras liv. "


Magnus började på Optimal i Augusti 2020.

Amanda Käck Utför Lymfmassage och rehabiliterande privat yoga.


Amanda är utbildad lymfmassör på Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg 2023. Hon har gått två yogalärarutbildningar, en Vinyasa yoga utbildning 200 h på Yogayantra i Thailand 2017 och en utbildning inom Hatha yoga 200 h på Yogayama i Göteborg 2018-2019. Hon är även utbildad Sound Healer på Pilgrimage Healing Academy 2022 och använder ljud och frekvenser för att balansera och harmonisera kroppen och den inre världen.


”Jag har ett stort brinnande intresse av att hjälpa människor landa och känna sig hemma och bekväma i sina kroppar. Då jag upplever att vi blivit lärda att vara mycket uppe i vårt sinne, så känns det så otroligt viktigt att bli förkroppsligad, för att komma in i sann hälsa. Våra kroppar talar till oss hela tiden och bär på så mycket visdom, om vi stannar upp, tonar in och lyssnar.”


Amanda började på Optimal augusti 2024

unsplash