OM OSS

VI KAN MUSKLER

På Optimal Massage utgår vi från att varje människa är unik – att varje människa därmed också behöver sin egen behandlingsmetod anpassad utifrån sitt specifika behov. Vi är specialiserade på att ta hand om dina muskler på djupet och att på så sätt bland annat öka elasticiteten och blodcirkulationen i dina muskler. Vi kan hjälpa till med allmänt stressrelaterade muskel-problem och spänningar samt att lära ut enkel egenbehandling.


Hos oss erbjuds du alltid behandling med fokus på dig som individ. Våra behandlingar genomförs av certifierade massörer och/eller massageterapeuter med gedigen kunskap och erfarenhet att ta hand om dina muskler utifrån vad du behöver!


Vi erbjuder helt enkelt - Optimal Massage.


Välkommen att prova på oss!

Vi är med i Benifys förmånsportal

PERSONAL

Våra massörer är noga utvalda för att ge dig som Optimal massage kund den allra bästa behandlingen utifrån dina behov.

Linn Palm är grundare och ägare av Optimalmassage.


Linn utför Idrottsmassage, Optimal mix massage, avslappnandemassage och behandlandemassage.

 

Thomas Hanzén utför Idrottsmassage, avslappnandemassage, behandlandemassage

och laserbehandling.


Thomas är utbildad Medicinsk Massageterapeut och Laser-terapeut. Han utbildade sig till Medicinsk massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut, på Svenska Laseragenturen utbildade han sig inom laserterapi och på SISU hur man använder kinesiologitape. Han har tidigare arbetat som idrottsmassör i en fotbollsförening.

 

Intresset för muskulära problem uppstod för Thomas när han var fotbollstränare under 15 år. Thomas har en lång erfarenhet inom idrott både som aktiv och som tränare och har ett

brett idrottsintresse.

Thomas började på Optimal massage i Mars 2018.


Joakim Landqvist utför Osteopatisk behandling, avslappnandemassage och behandlandemassage


Joakim är utbildad osteopat och medicinsk massageterapeut. Han har utbildat sig på Skandinaviska osteopathögskolan i Göteborg och Komplementärmedicinska högskolan i Malmö.

 

Joakim arbetar utifrån ett osteopatiskt helhetsperspektiv där han försöker hjälpa dig med alla bitar som behövs för att kroppen ska fungera. Genom att identifiera den svagaste länken i kedjan och lägga fokus där fås störst effekt på helheten. Joakim har arbetat massageterapeut sedan 2006 och som osteopat sedan 2012. 

Joakim började på Optimal massage i Mars 2014.

Lidija Ivanovska utför Gravidmassage, avslappnandemassage, behandlandemassage, vaxbehandling och Craniafacial

corrigas behandling.


Lidija är utbildad massageterapeut, kroppsterapeut, gravidmassageterapeut och corrigasterapeut. Hon utbildade sig till massageterapeut vid SISU, gravidmassageterapeut vid Behandlingsteamet John Carrier i Stockholm och på Whiola AB utbildade hon sig till Corrigasterapeut.


Lidijas stora intresse om att lära sig om människokroppen

och dess funktioner har bidragit till de utbildningar som hon gått. Lidija har arbetat med massage och friskvård sedan 2002.

Lidija började på Optimal massage i Februari 2019.HÄR FINNS VI


Siemenshuset i Mölndal

Östergårdsgatan 2, Mölndal


Telefon: 031-68 10 68

Email: info@optimalmassage.se

ÖPPETTIDER


Måndag - Fredag:  8 - 19 (varierar)

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

FÖLJ OSS!

Copyright Optimal massage © All Rights Reserved