Rum uthyres

 

Vill du jobba i trevliga lokaler i Mölndal? Nu har vi rum lediga för uthyrning med tillträde enligt överenskommelse, med möjlighet till omgående inflytt.

 

Rummen är mellan 12 - 18 kvm, omöblerade och finns i våra lokaler på Östergårdsgatan 2, Mölndal (Siemenshuset) alldeles intill Söderleden. Goda kommunala förbindelser för dig som reser med lokaltrafik. För dig som kör bil finns gratis parkeringsplatser precis utanför.

 

Hos oss finns ett trevligt väntrum där även dina kunder kan slå sig ner om de kommer tidigt. Du har även tillgång till lunch/fikarum. Om du är i branschen av kroppsvård/ hälsa och behov av ett bokningssystem för kunder finns det tillgång till det, ingår ej i månadshyran.

 

Är du intresserad av att hyra rum hos oss maila då en intresseanmälan till info@optimalmassage.se eller ring 031-681068. I ditt mail vill vi gärna att du berättar lite kort om dig själv samt information om vilken verksamhet du driver. Då vi är upptagna med behandlingar större delen av dagen så kan vi inte alltid svara men om du mailar/pratar in ett meddelande så ringer vi upp dig så fort vi har möjlighet.

Rum 1 - 18 kvm

Rum 2 - 12 kvm

Rum 3 & 4 - 14 kvm

 

Välkommen med din intresseanmälan!

info@optimalmassage.se

Du har bara en kropp - var rädd om den!

Copyright 2014 © All Rights Reserved Optimal massage Skapad av Sätt att mötas of Sweden AB